}); Metabolizmayı Hızlandıran Detox Suyu | İncilay yemek tarifleri blogu

Detox Su

Metabolizmayı Hızlandıran Detox Suyu

Metabozlimayı diyet,spor ve egzersiz dışında hızlandırmanın bir yolu da detox suyu içmekten geçiyor.Bu detox suyu vücudunuzdaki yağların kolayca yakılmasına destek olacak mucizevi bir karışım.
Mevsim meyvelerinden C vitamini içeren limon ve portakal güçlü kalmamamızı sağlayaca.Aynı zamanda vücudumuzu dinç tutacak...
İçerisindeki biberiye ise bağırsak sistemini harekete geçirerek zayıflamanıza yardımcı olacak.

İşte sağlıklı zayıflamayı sağlayacak metabolizmaya hız kazandıran detox suyunun malzemeleri;
  • 1 adet limon
  • 1 adet portakal
  • 2-3 dal biberiye
  •  1-1.5 litre su 
Detox Suyu Nasıl Hazırlanır?
Detox suyunu hazırlamak için öncelikle temiz bir su kullanıyoruz.Suyun sağlıklı olması önemli..Ph değeri ve diğer bilgileri okunabilir güvendiğiniz su markasını tercih edin.

Suyunuzu gün içinde tüketebileceğiniz miktar kadar kaynatın.İçine hijyenik şekilde kabukları ile doğradığınız mandalina ve portakal dilimini ekleyin.En son biberiye ekleyip karıştırın.Karışımı 3-5 saat aralığında beklemeye alın.
Gün boyunca özellikle yemek saatlerinden önce  tüketin.


Zayıflamanın en güzel yolu detox suları içeminyanında spor,egzersiz,sağlıklı beslenme ve diyetten geçmektedir.Bu yolları bir arada yürüterek sağlıklı bir şekilde zayıflayın.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt