}); Rüyada Nişanlanmak Ne Demek? | İncilay yemek tarifleri blogu

Rüyada Nişanlanmak

Rüyada Nişanlanmak Ne Demek?

Rüyada nişanlanmak iyi haber olarak yorumlanır.Nişanlanan kişi bekar ise evleneceğine dalalet eder.Evli biri nişanlandığını görürse geniş çevre kazanacak şeklinde yorumlanır.

Evli erkeğin rüyasında nişanlanması maddi getirisi yüksek bir işe başlayacağı yada günlük yaşamda maddi getirisi yüksek bir iş için hamle yapacağı şeklinde tabir edilmektedir.

Evli bir kadının rüyasında nişanlandığını görmesi rüya sahibinin sosyal çevresinin genişleyeceği yeni ve yararlı arkadaşlar edineceği şeklinde yorumlanmaktadır.


Rüyada Nişan Yüzüğünü Görmek

Nişan yüzüğü olumlu habere yorumlanmaktadır.Evli ve çocuksuz bir kadın nişan yüzüğünü rüyasında görürse çocuğu olacağına işaret etmektedir.Evli bir erkeğin rüyasında nişan yüzüğü görmesi beklediği fırsatı değerlendireceği şeklinde tabir edilir.

Bekar kadın ve erkeğin rüyasında nişan yüzüğü görmesi gündelik hayatta yaşayacağı olumsuzluk için uyarı haber anlamını taşır.Gündelik yaşamda kaza ve belalara karşı sadaka verilmesi İslam alimlerince tavsiye edilmektedir.

Rüyada Nişan Elbisesi  Görmek
Rüyada görülen nişan elbisesi sevindiren haber anlamında yorumlanır.Nişan elbisesi mutlu yaşamın habercisi şeklinde tabir edilmektedir.Rüyada nişan elbisesi giymek ise uzun süren mutlu yaşam anlamına gelmektedir.

Rüyada Rızasız Nişanlanmak
Rüyada kendi isteği dışında nişanlanmak gündelik yaşamda çekilen zorlukların son bulacağı şeklinde tabir edilmektedir.Zorla nişanlanmak mutlu yaşamın devamlı olacağı anlamında da tabir edilmiştir.

Rüyada Sevdiği İle Nişanlanmak

Rüyada sevdiği ile nişan takmak gündelik yaşamda küçük sıkıntılar çekileceği şeklinde tabir edilmektedir.Kimi rüya yorumcularına göre sevilen kişi ile nişanlanmak kısa süreli ayrılığın habercisi şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada İstemediği Kişi İle Nişanlanmak
Rızası dışında biri ile rüyada zorla nişanlamak hane halkının kısa süreli geçim sıkıntısı çekeceğine dalalet etmektedir.Bazı yorumculara göre rüya sahibinin kısa süreli sağlık sorunları yaşayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Nişan Bozmak
Rüyada nişan bozmak mutlu bir yaşamın habercisi olarak tabir edilir.Gündelik yaşamda işlerin rast gideceği bolluk ve bereket anlamında yorumlanmaktadır.

Rüyada Nişana Gitmek

Rüyada nişan törenine gitmek rüya sahibinin yeni bir işe başlayacağı  veya gündelik yaşamda maddi bir girişimde bulunacağı şeklinde tabir edilmektedir.Bazı yorumculara göre uzak misafirlerin ziyarete geleceği şeklinde de tabir edilmektedir.

**Rüyalar yaşamımızda var olan kimi zaman anlamlı kimi zaman anlamsız soyut olaylardır.Olumlu ve Olumsuz gördüğünüz tüm rüyalar için küçük sadakalar vererek hayırlara vesile olması için Yüce Allah'a dua edebilirsiniz.

Unutmayın;
Ey iman edenler! Kazandıklarınızın iyilerinden ve yerden sizin için çıkardıklarımızdan Allah yolunda harcayın…"  diyerek sadakanın önemine vurgu yapılmaktadır.Sadaka sadece maddi olarak yapılmamaktadır.Gülümsemek,yaşlılara seyahatlerde yer vermek,gündelik yaşamda iyi işler yapmak.............................. selam vermek de bir sadakadır.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt