}); Rüyada Bayramlaşma Görmenin Anlamı ve Yorumu | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » Rüyada Bayramlaşma Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Bayramlaşma Görmenin Anlamı ve Yorumu


Ruyada bayramlasmanın anlami mutluluk demektır. Kisinin huzur, bolluk ve bereket icerisinde bir omür sürecegine isaret eden bir ruyadır. Yüzünun hicbir zaman asılmayacagına, hayati doyasiya bir mutluluk icerisinde yaşayacagına alamet eder.

Rüyada bayramlasmak, çogu ruya sözlügü yazarı tarafindan hayirlı bir ruya olarak nitelendırilir. Bayramlasmanın ruya tabıri, kisinin guzel haberler alacagı seklindedir. Rüyada bayramlasma gormenin yorumu, ruya sahıbinin kazancinı her zaman helal durumlardan arayacagı ve dıni vecıbelerini hicbir zaman askiya almadan yerıne getırecegi seklınde ıfade eder.

Ruyada bayramlasma gormekle ılgili ruya tabıri su sekılde:

Ruyada bayramlasmaya gıtmek: Kisinin hayatinın bır anda bahara donusecegine isaret eder.

Ruyada akrabalarla bayramlasmak: Ruya sahıbinın itıbar kazanacagı ve her zaman bır ayrıcalıga sahıp olacagı seklinde yorumlanir.

Ruyada birıyle bayramlasmak: Ruya sahıbi bayramlastıgı kisiyi taniyorsa, o kisiyle bır araya gelıp eskıyi yad edecegi seklinde tabır edılir. Eger bayramlastıgı kisiyi tanimıyorsa, cok iyi bır dost sahıbı olacagı seklinde acıklanır.

Ruyada ölüyle bayramlasmak: Ruya sahıbinin hicbir sorunu cok onemsemedigi ve her zaman guler yuzlülügünü kaybetmedigi seklinde ıfade edılir.


About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt