}); Tül Perdeler Nasıl Beyazlaştırılır? | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » Tül Perdeler Nasıl Beyazlaştırılır?

Tül Perdeler Nasıl Beyazlaştırılır?

Tül Perdeler Nasıl Beyazlaştırılır?

Evde yapacağınız basit yöntemler ile tül perdelerinizi çok ekonomik bir şekilde beyazlaştırabilirsiniz.Perdeleri beyazlaştırmak için bir kaç püf noktası ufkunuzu açacak...
Perde evlerin süsü bir anlamda tamamlayıcısıdır.Tül perdeler zarif eşya olduğundan aşırı deterjan kullanımı ile yıpranabilmektedir.Hatta bazı tül perdeler sarı renge dönüşmektedir.İşte tül perde beyazlatma yöntemleri;
sofra tuzu tül perde

1-Çok kirli olan tül perdeleri yıkama öncesinde 4 yemek kaşık sofra tuzunu 5 litre su içinde 3-4 saat çözerek bekletin.Sonra 35-40 derece ayarında hassaslarda yıkayın.
2- Tül perdenizi yıkama öncesinde tozunu kilim çırpar gibi çırpın.Biriken tozların uçmasını sağlayın.Tuzlu suda yarım saat beklettikten sonra hassaslarda yıkayın.
mısır unu tül perde

3-Mısır unu nişastası ile perdelerinizi beyazlatabilirsiniz.Önce hassaslarda yıkayın.Sonra 100 gram mısır nişastası eklediğiniz suda bekletin.On dakika bekledikten sonra tül perdenizi durulayıp kısa programda yıkayın.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt