}); Yaz aylarında tercih edilen 5 saç modeli | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » » Yaz aylarında tercih edilen 5 saç modeli

Yaz aylarında tercih edilen 5 saç modeli

Yaz aylarında tercih edilen 5 saç modeli 

Biz kadınlar yaz aylarında saçlarınızla uğraşmak istemeyiz.Bunun için rahat edebileceğimiz pratik saç modellerine ihtiyaç duyarız.İşte yaza yıllarında rahat bir şekilde kullanacağımız 5 tane kolay saç modeli.... 
Yakışıyor sıcaklarda saçlarla uğraşmak bizi usandırır. Mümkün olduğunca kolay ve rahat hissetmemizi sağlayan saç modelleri yaz aylarında daha çok tercih edilmektedir. Peki yaz aylarında plajda veya özel davetlerde hangi saç modellerini kullanmalıyım?
Su dalgası saç modeli

Su dalgası saç modeli 
Su dalgası modelinde saçlar Kendi doğal haline bırakılır. Su dalgası modelini kendiniz evde de yapabilirsiniz. Gece saçları örüp sabah çözdüğünüz de saçlarınız dalganı bir hal alacaktır. 
At kuyruğu saç modeli

At kuyruğu saç modeli 
Özel davetlerde kullanılan en güzel saç modelidir. Saç zor şekil alan kadınların tercih ettiği modeller arasındadır. At kuyruğu yapmak için saçlarınızı sıkıca toplayabilir ya da kenar kısımlarında tuttura bilirsiniz. 
Topuz saç modeli

Topuz saç modeli 
Uzun saçlı kadınların tercih ettiği saç modelidir. Saç bantları ve tokalar kullanılarak günlük topuzlar yapabilir davetleri bu şekilde katılabilirsiniz. 

Örgü saç modeli 
Saçlar yapımı kolay Hem de şık görünüme sahiptir. Örgü saç modelleri kadınlar için kurtarıcı model olarak görülür. Farklı örgüler ile saçınıza şık bir görünüm verebilirsiniz. 
Islak görünümlü saç modeli

Islak görünümlü saç modeli 
Kırmızı halı geçitlerinde ünlülerin tercih ettiği saç modelidir. Düz olan saçları hareketlendirmek için tercih edilen saç modelidir.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt