}); 2 ayda 20 kilo verdiren haşlanmış limon diyeti | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » 2 ayda 20 kilo verdiren haşlanmış limon diyeti

 haşlanmış limon diyeti

2 ayda 20 kilo verdiren haşlanmış limon diyeti 

C vitamini kaynağı olarak bilinen limon zayıflatıcı etkisi ile de ön plana çıkıyor. Haşlanmış limon diyeti ile 1 ay gibi kısa sürede 20 kilo vermek mümkün. Haşlanmış limon diyeti ile eksik olan vitaminlerin izi tamamlayabilir aynı zamanda sağlıklı zayıflayabilirsiniz. Peki haşlanmış limon diyeti nasıl yapılıyor. 
Haşlanmış limon diyetinde eksik olan c vitaminleri tamamlanıyor. Vücudun ihtiyacı olan enerji limon içinde bulunan kalsiyum potasyum ve magnezyum da sağlanıyor. Limon enerji verirken aynı zamanda Detoks etkisi ile hücreleri tamamen yenilerken bağırsak parazitlerini ve bakterilerin tamamen yok ediyor. Haşlanmış limon diyeti aç karnına yapılıyor. Çay kahve gibi mideye zarar veren diğer içecekler terk edilerek sadece C vitamini kaynağı olan limon tüketiliyor. 
Işte haşlanmış limon diyetinin faydaları 
Yağ yakımını hız vererek vücudu istenilen kiloya getiriyor. 
Sindirim sistemini güçlü kılarak kilo almayı engelliyor. 
Aç karnına tüketildiğinde detoks etkisi yaparak hücrelerin yenilenmesini sağlar. 
Bağırsaklarda bulunan parazitleri temizliyor. 
Haşlanmış limon diyeti nasıl yapılıyor güne limon suyu içerek başlıyorsunuz. Bunu yaparak safra kesesinin uyarılmasını sağlıyorsunuz. Limonda bulunan mineraller mideyi rahatlatacak sindirim sistemi sistemini güçlü hale getiriyor. Limon diyeti her sabah aç karnına 1 su bardak olarak uygulanıyor 
Limon diyeti kürü içinde neler var 
2 santimlik zencefil parçası 
5 tane limon 
4 diş sarımsak 
10 su bardak su 
Tüm malzemeler karıştırılarak içecek haline getiriliyor. Karışım haşlandıktan sonra soğumaya alınıyor. Her sabah aç karnına tüketiliyor.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt