}); Elektrik Süpürgesi Hortumundan Kapı Süsü Tarifi | İncilay yemek tarifleri blogu

Elektrik Süpürgesi Hortumundan Kapı Süsü Tarifi

Elektrik Süpürgesi Hortumundan Kapı Süsü Tarifi

Elektrik süpürgeniz bozulup kullanılmaz duruma gelebilir.Bu durumda hortumlarını hemen çöpe atmayın.Hortum üzerinde küçük değişiklikler yaprak kapınıza dış kapı süsü yapabilirsiniz.
İşte İhtiyacınız olacak malzemeler;

  • Elektrikli süpürge hortumu
  • Yeterli uzunlukta kullanılmayan parlak kumaş veya saten kumaş
  • Maket çiçekler ve yaprakları
  • Zımba makinesi
  • Tutkal
Elektrik Süpürgesi Hortumundan Kapı Süsü Tarifi Yapılışı:Saten veya parlak kumaşı hortum uzunluğuna göre keserek işe başlıyoruz.Hortuma çok ince uygun tutkalı sürüyoruz.Saten kumaşı hortuma doladıktan sonra arka kısmından görünmeyecek şekilde zımba makinesi ile tutturuyoruz.Ön kısmına maket çiçekleri yaprakları kenara gelecek şekilde yapıştırıp orta kısımdan zımba ile tutturuyoruz.Üst kısmından da yaprakları birleştirip ip şeklini merkeze denge verecek şekilde tutturuyoruz.Sonra kapımıza süs olarak asıyoruz.
Eğer doğum günü veya kapı süsü bebek doğumunda süs olarak kullanılacak ise saten kumaşa yapışacak yapıştır çıkar harfler kullanarak "iyi ki doğdun"  veya "hoş geldin bebek" yazıları yazabiliriz.Bu konuda üretkenlik sizin.Kapı süsü benim eve çok yakıştı komşularım ve misafirlerim de çok beğendi.Kapı süsü yapılışı bu şekildedir.Sizinde farklı projeleriniz varsa e posta kutusundan bana ulaşabilirsiniz.Farklı fikirlerinizi yayınlayabilirim.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt