}); Rüyada Boşanmak Görmek Ne Demek? | İncilay yemek tarifleri blogu

 Rüyada Boşanmak Görmek  Ne Demek?


Rüyada Boşanmak Görmek  Ne Demek?

Rüyada boşanmak,rüyada boşanmak görmek rüya tabircileri tarafından farklı şekilde yorumlanmıştır.İşte Rüyada boşanmış görmek ile ilgili yorumlar;

İslami Yorum:İslam alimleri rüyada boşanmayı dünya yaşamında haram yiyeceğin yenilmesi veya tüketilmesinden kaynaklı olarak görüldüğü düşüncesinde birleşmişlerdir.Yorumculara göre kişi her yediği yiyecek ve rızıkta helal yiyecek olmasına dikkat etmelidir.Kazancını helal işlerden kazanmalıdır.
İslami Yorum
Bulgar Kahinlerinin Yorumu:Rüyada boşanma görmek kişinin emek dışında kazandığı paranın rüyaya yansımasıdır.Rüyada boşanma gören kişi gelecek günlerde maddi sıkıntılar çekebilir.Kişi alın teri ile para kazanmalıdır.
Bulgar Kahinlerinin Yorumu

Çin Kahinlerini Yorumu:Rüyada boşanma görmek kişinin günlük hayatta yaptığı dedikodunun rüyaya yansımasıdır.Çin alimleri  gıybet etmeyi,kişilerin arkasından konuşmayı (gıybet edeni) huzursuz ettiği görüşünde birleşmişlerdir.
Çin Kahinlerini Yorumu

Hint Kahinleri Yorumu:Rüyada boşanmak kişinin kibir ile kendini diğer insanlardan üstün görmesinin rüyaya yansımasıdır.Hint alimleri kişi alçak gönüllülük ile gönüller fetih etmelidir tavsiyesinde bulunmuşlardır.
Hint Kahinleri Yorumu

Japon Kahinlerinin Yorumu:Rüyada boşandığını görmek kişinin günlük hayatta kendini çeşitli yalanlar ile gizleyerek gerçeği saklamasının rüyaya yansımasıdır.Japon alimleri kişi göründüğü gibi olarak sinsi olmamalıdır tavsiyesinde bulunmuşlardır.

                         
Alman Kahinleri Yorumu:Rüyada boşanmış görmek kişinin dürüstçe kazanmadığı işten aldığı paranın kişiye rüyasında verdiği rahatsızlıktır.Alman kahinleri;Kişi hem tanrıya hemde kendine dürüst davranarak güzel bir yaşam sürmelidir tavsiyesinde bulunmuşlardır.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt