}); Doğum Tarihine Göre Aylık Burç Yorumları | İncilay yemek tarifleri blogu


Aylık Burç Yorum

Doğum Tarihine Göre Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları en çok sorgulanan ve merak edilen konular arasında yer alır.Yorumları okuyarak yaşamınıza daha iyi yön verebilirsiniz.

İşte uzmanından aylara göre burç yorumları:

Koç Burcu Yorumları(21.03/20.04)
Mükkemmel  bir yaratılıcılığa sahipsiniz.Bu dönem içinde harika projeleri ortaya koyacaksınız.Bu süreçte başkalarına yardım etmeniz gerek günler olabilir.Kendi işinize odaklanarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu Yorumları(21.04/21.05)
Sık karşılaştığınız birisi ile sürpriz bir aşka başlangıç yapabilirsiniz.Bu ilişki sorun da çıkarabilir.Acele düşünerek çabuk karar vermemelisiniz.Olumlu düşünerek profosyonel hareket etmelisiniz.

İkizler Burcu Yorumları(22.05/21.06)
Çevrenizde farklı bir iletişime açık duruma gelebilirsiniz.Duygusal hareket ederek mantık sürecini göz ardı etmemelisiniz.Kişilerin özel sorunları yerine kendinize odaklanmalısınız.

Yengeç Burcu Yorumları(22.06/23.07)
Yaratıcılık konusunda değişik fikirlere ve uygulamaları açık duruma geleceksiniz. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı girişimlerimiz olacak.Kariyerinizde büyük bir başlangıca imza atabilirsiniz.

Aslan Burcu Yorumları(24.07/23.08)

Çekinceli durumlarınızı arttığı günleri yaşıyorsunuz.Arkadaşlık süreçlerimiz aşka dönüşebilir.İlerleyen ilişkileriniz varsa oturacak.çok mutlu olacağınız bir döneme gireceksiniz.

Başak Burcu Yorumları(24.08/23.09)

Günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz gücünüze göre konular ayağınıza gelecek.İkna kabiliyetini çok iyi düzeyde gelişiyor. Ailenizin sizden beklentileri olabilir.

Terazi Burcu Yorumları (24.09/23.10)

Hareketli ilişkilerden hoşlanıyor olabilirsiniz. Bu süreçte romantik ilişkiler yaşayabilirsiniz. Geçici duygular karşısında dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu Yorumları(24.10/23.11)

Arzuların Sen gel olamıyorsun.Bu durum sorumluluk Duygunuzun önüne geçiyor. Bilmediğiniz konularda araştırma yaparak enerjinizi boşa harcamamalısınız.

Yay Burcu Yorumları(24.11/22.12)

Bu dönemde enerjiniz hat safhada olacak. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işleri toparlayacaksınız.Kendinize çok güvenmelisiniz.Arkadaşlarınızın size sunacağı teklifi geri çevirmeyin.

Oğlak Burcu Yorumları(23.12/20.01)

Bütününde hareket alanınız genişleyebilir.Kendinize güvenin duygusal kararlar almamalısınız.Ekonomik yönden zirve yapacağınız bir dönem yaşıyorsunuz. Önemli adımlar atmalısınız.

Kova Burcu Yorumları (21.01/19.02)

Enerjinizi de belirli bir düşme var.Birçok kişiyi yardım ediyor kendimizi ihmal ediyorsunuz. Çevrenizden biraz uzaklaşarak kafanızı dağıtmalısınız.


Balık Burcu Yorumları(20.01/21.02)

Takıntılı davranışlar içerisindesiniz. Aşırı derecede duygusal davranıyorsunuz. Duygusallıktan çıkarak bir an önce hayatın içine katılmalısınız. Güzel bir aşk süreci yaşayabilirsiniz.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt