}); Rüyada Estetik Yaptırmak | İncilay yemek tarifleri blogu

Rüyada Estetik yaptırmak

Rüyada Estetik Yaptırmak Ne Demek?

Rüyada estetik yaptırmak,kişinin kendisine verdiği öneme işaret etmektedir.Rüya sahibinin gündelik hayatta ilk öncelikleri kendisine vereceği şeklinde yorumlanır. 

Kişinin kendini ön plana alması ile gerçekleşecek olaylar zinciri olarak da yorumlanmaktadır.

Farklı yorumlara rüyada estetik yaptırmak kişinin kendini düşünerek halk tabiri ile "etliye sütlüye karışmadan" gündelik yaşamda takınacağı bencil tutuma işaret eder.



Rüyada burun estetiği yaptırmak, gündelik yaşamda ukala tutumu ile işlerinize karışacak veya işleri karıştıracak kişiyi simgelemektedir.


Rüyada burun estetiği ameliyatı yaptırmak,gündelik yaşamda haddi olmadan işleri karıştıran kişiye ders vermeyi veya hadlerini bildirmeyi simgelemektedir.


Rüyada yüz estetiği yaptırmak, gündelik yaşamda e-mail adresinize ve sosyal medya adresinize sürekli taciz mesajları atan soysuz kişiyi simgelemektedir.


Rüyada yüz estetiği ameliyatı yaptırmak ise taciz veya rahatsızlık veren kişiyi hukuki mercilere şikayet edeceğinize bu kişi hakkında dava açacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada çene dolgusu estetiği yaptırmak, öğüt ve nasihat vereceğinize veya olumsuz bir davranış sergileyecek kişiye uyarıda bulunacağınıza işaret etmektedir.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt