}); Rüyada Makyaj Yapmak Ne Demek? | İncilay yemek tarifleri blogu

Rüyada Makyaj


Rüyada Makyaj Yapmak Ne Demek?

Rüyada makyaj yapmak,uzun süre unutulmayacak bir olgunun gerçekleşmesine dalalet etmektedir.

Rüyada yapılan makyaj rüya sahibinin etkisinden uzun süre kurtulamayacağı gönül ilişkisine,uzun süre bir olay ile mutlu olacağına veya uzun süren mutluluğun biranda yok olabileceğine işaret etmektedir.

Farklı yorumculara ve deneyimlere göre rüyada değişik tarzda makyaj yapmak rüya sahibinin çevresinde kendisini çekemeyen insanların olduğuna işaret etmektedir.


İslam alimlerinin yorumlarına göre makyaj veya süreme yapmayı rüyada görmek kişinin gündelik yaşamda dolandırılacağına veya kandırılacağına dalalet eder.

Rüyada makyajı kadın yapıyorsa kadının gündelik yaşamda hoş ve güzel görüneceğine erkek ise ihanete uğrayacağına işaret eder.
rüya makyaj

Rüyada bir erkeğin makyaj yaptığını görmek rüya sahibinin gündelik yaşamda olağan üstü olaylara yaşayacağına veya olağan olaylara şahit olacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının makyaj yaptığını görmek gündelik yaşamda işlerin yaver gideceğine dalalet etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak müjdeli habere işaret eder.

Rüyada ruj ile makyaj yapmak rüya sahibinin ummadığı kişi tarafından ihanete uğrayacağına halk tabiri ile güvendiği dağlara kar yağacağına işaret eder.

Rüyada süreme çekerek makyaj yapmak bol kazanç ve berekete rüya sahibinin parasının bereketleneceğine yorumlanır.

Rüyada makyaj malzemelerini görmek hayırlı bir işe aracılık edileceğine işaret etmektedir.


About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt