}); Rüyada Alışveriş Yapmak | İncilay yemek tarifleri blogu

Rüyada Alışveriş Yapmak Yorumu


Rüyada yapılan alışveriş günün bereketli geçeceğine ve işlerin yolunda gideceğine dalalet etmektedir.

Rüyada alışveriş yapan kişinin kazancını dengeli harcayacağına,gereksiz harcama yapmayacağına işaret etmektedir.

Nakit para ile alışveriş yaptığını görmek evde bolluk ve bereketin artacağına yorumlanırken  aynı zamanda rüya sahibinin de kazancındaki artışa yorumlanmaktadır.

Rüyasında ev veya araba gibi günümüzde zor alınan değeri yüksek şeylerin alışverişini görmek gündelik hayatta bu rüyanın gerçekleşeceğine dalalet etmektedir.

Rüyasında arazi veya bağ bahçe aldığını görmek kazancın sürekliliğine işaret eder.Kazancın kesintiye uğramayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Alışveriş Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin gündelik yaşamda koşturmacadan uzak sakin ve huzurlu yaşam süreceğine işaret etmektedir.Geçim sıkıntısı çekmeden yaşamaya da yorumlanmaktadır.

Rüyada Kıyafet Almak
Rüya sahibinin bir mağazaya giderek kıyafet alması sağlıklı bir yaşam süreceğine ve mutluluğunu çevresindeki kişilerle paylaşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Yiyecek Veya İçecek Alışverişi Yapmak
Rüya sahibinin rızkının artacağına veya azalacağına yorumlanmaktadır.

Farklı kaynaklara göre rüyada yapılan yiyecek alışverişi rızkın artmasına,içecek alışverişinin ise rızkın azalacağına yorumlanmaktadır.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt