}); Etin Pişirme Dereceleri Nelerdir? | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » Etin Pişirme Dereceleri Nelerdir?

Etin Pişirme Dereceleri Nelerdir?

Mangal sezonunu açmak üzereyiz.İnşallah çoluk çocuk piknik mesire alanlarında olacağımız günlere az kaldı...

İster piknikte ister evde et pişirirken bazen pişirme konusunda aceleci davranırız..Pişirme sırasında yüksek ateşi açıp aniden üzeri yanan eti pişmiş kabul ederiz...Halbuki etin üzeri pişmiş ici çiğ kalmıştır..

Eti pişirirken ozellikle kısık ateşte kendini cekerek pisirmenizi tavsiye ederim...Tencere secimi de önemli  döküm  tencereler bu is icin ideal...

Görsele bakarak ideal et pişirme ısısı 71 derece ve üzeri kısık ateşte 12 dakikadan az olmamalıdır...

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt