}); Sırt Yağlanmasından Nasıl Kurtulurum? | İncilay yemek tarifleri blogu

Sırt Yağlanmasından Nasıl Kurtulurum?
 

Sırt Yağlanmasından Nasıl Kurtulurum?

Sırt yağlanmaları düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşamın sonucu olarak meydana çıkar.

Sırtta meydana gelen yağlanmalardan kurtulmak için öncelikle kaloriden yoksun beslenmek gerekiyor. Düşük kalori beslenme yanında evde  düzenli hareket ederek sırttaki yağlanmalardan kurtulabilirsiniz.

İşte size evde sandalye ve zemin üzerinde yapabileceğiniz sırt yağı eritme hareketleri;


Göğsünüzü sandalyeye paralel olacak şekilde ellerden destek alarak sandalyeye uzatın. Ayak uçlarınız bitişik olarak aşağı ve yukarıya doğru bel ve sırt bölgenizi hareket ettirin. Bu hareketi her gün 15 kez tekrarlayın.

Zemine dizlerden destek alarak  kollarınızı yere sabitleyin. Kendinizi aşağı ve yukarı çekerek bel  ve sırt bölgesindeki yağlarınızı eritin. Bu hareketi de günlük 20 kere tekrarlayın.

Sağlam sandalyenize sırtınız dönük şekilde iki koldan tutarak zeminde ayaklarınızdan güç alarak kendinizi yukarı ve aşağı doğru çekin. Bu hareketi de günlük 20 kez tekrar edin.

İlk zamanlar sırt bölgenizde yanma acıma hissedebilirsiniz. Zamanla vücudunuz alıştığında ve aynaya baktığınızda sırtınızdaki yağların eridiğini gördükçe kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.


About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt