}); Rüyada Ağlamak Üzülmek Ne Demektir? | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » » Rüyada Ağlamak Üzülmek Ne Demektir?

Rüyada Ağlamak Üzülmek Ne Demektir?

Rüyada Ağlamak Üzülmek Ne Demektir?

Rüyada ağlamak İslam alimleri tarafından 7 şekilde yorumlanmıştır.Rüyada ağlamak rüyanın ağlama şekline göre değişmektedir.
YORUM-1
Rüyada ağlamak yapılamak isteyip bir türlü yapılmayan ve sürekli ertelenen namaz kılma arzusunun uykuya yansımasıdır.İslam alimlerine göre rüyada ağlayan kişi çok inançlı ve ibadet etmek isteyen kişidir.Bu kişiler bir an önce namazlarına ve ibadetlerine başlamalıdır.

YORUM-2
Rüyada ağlamak, hıçkıra hıçkıra ise kişinin dünyada uğradığı haksızlığın uykusuna yadsımasıdır.Günlük hayatta yaşanılan sorunların dua ve sadaka ile çözüldüğüne işaret eden islam alimleri,haksızlık yapan kişilerden uzaklaşılması gerektiğini söylemişlerdir.Haksızlığın ortadan kaldırılması için dua edilmeli ve sadaka verilmelidir tavsiyesinde bulunmuşlardır.
haksızlık

YORUM-3
Rüyada ağlamak,birinci yorum aksine günlük yaşamada kişinin başkasına yaptığı haksızlığa karşı duyduğu vicdanın uykuya yadsımasıdır.İslam alimlerine göre rüyayı gören ve ağlayan kişi haksızlık yaptığı kişiyi bulmalı.Kişiden Allah rızası için affını dilemelidir.Kişiyi bulamıyor ise günlük bir öğün yemek tutarında sadaka vermelidir.
haksız

YORUM-4
Rüyada ağlamak kişinin iç yanlızlığının habercisidir.Kişi evli ise aile hayatı ile ilişkileri gözden geçirmeli ve yoluna koymak için çaba sarf etmelidir.Kişi bekar ise sevdiklerine ve aile çevresine karşı hal ve hareketlerine dikkat etmelidir.
mutlu

YORUM-5
Rüyada ağlamak ferahlamanın habercisidir.İslam alimlerinden bir kısmı kederin ve üzüntünün dağılacağı şeklinde yorumlamıştır.Keder ve üzüntünün dağılması için evde ve rüya görülen ortamda kuran okunması tavsiye edilmiştir.
kuran okumak evde

YORUM-6
Rüyada ölen bir kişi ardından ağlamak,ölen kişiye olan derin sevgi ve saygıya yorumlanmıştır.Rüyada ağlayan kişi eğer ağladığı kişi ölmüş ise ölen kişi için sadaka vererek derin üzüntüsünü hafifletebilir.Eğer ölmeyen bir kişinin öldüğünü görüp ağlıyorsa ölen kişi hakkında gıybet yaptığı anlamına gelir.Kişi gıybet yapmayı bırakarak dil ve söylemlerine dikkat etmelidir.
gıybet

YORUM-7(PSİKOLOJİK YORUM)
Rüyada ağlayan kişi öz güven açısından sıkıntılar yaşamaktadır.Kişi öz güvenini yıkan olumsuzlardan kurtularak hayata tutunmalıdır.Öz güven kazanmak için sosyal ve ekonomik güçlü duruma gelerek kendisini üzen durumun üstesinden gelmelidir.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt