}); Rüyada evlenmek ne demek? | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » » Rüyada evlenmek ne demek?

Rüyada evlenmek ne demek?

Rüyada evlenmek ne demek? 

Günlük yaşamda yeni bir başlangıç olan evlilik rüyada da hemen hemen aynı anlama gelmektedir.Rüyada evlenen kişi Yeni Bir Hayata başlayacak yeni bir hayat kuracak manasına gelmektedir. Rüya evlilikleri evlenen kişilere göre değişmektedir.İşte rüyada evlenmenin tabiri. 
Rüyada evlenmek bolluk berekete işaret eder. Bir çok rüya tabircisi rüyada evlenmeyi Mevkii atlamaya zenginliğe yorumlamıştır. Rüyada tanımadığı kadın ile evlenmek ev değiştirmeye veya amacına ulaşmaya yorumlanmıştır. Rüyada tanıdığı kadın ile evlenmeye aile içinden ise olumlu bakılmamıştır. Aile içi evlilik İslam'da onay görmediğinden Rüyayı gören kişinin ahlaki hal ve hareketlerini değiştirilmesi gerektiği şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada yabancı kadın ile evlenmek ise eksik ibadetlerin yerine getirilmesi şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada İslam'a uygun olarak yapılan evlilikler Hayır ve bereketi yorumlanmıştır. Rüyada birden fazla kadınla evlenmek ise kişinin günlük hayattaki cinsel arzularını frenlemesi gerektiği şeklinde yorumlanmıştır.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt