}); Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeli ? | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeli ?

Telefon Alırken

Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeli ?

Teknolojinin hızla gelişmesi ile sürekli yeni telefonlar ortaya çıkmaktadır. Yeni aldığım her telefon Belirli zaman sonra eski telefon haline gelmektedir. Almak istediğiniz telefonun sürekli yeni kalmasını ve işlevini yitirmesi istemiyorsanız bazı püf noktalarına dikkat etmelisiniz. 
Telefonun işlemci hızına dikkat etmelisiniz. 
Telefon işlemci hızı ne kadar yüksek ise telefon kadar uzun ömürlü olmaktadır. Telefon piyasalarında her telefonun sürümünde farklı işlemci hızı kullanılmaktadır.Bu durumu göz önüne alarak işlemci hızını mutlaka kontrol ediniz. 
RAM belleği ne dikkat etmelisiniz 
RAM telefonu alabilir kafeste anlamına gelmektedir. Olabildiğince yüksek kapasiteye sahip telefonu almalısınız. Günümüzde piyasada Ortalama olarak 4 gigabyte ram kullanılmaktadır. Bu belleğin daha üstünde olan Telefonu almalısınız. 
Telefonun ekranına dikkat etmelisiniz 
Ekran telefonda en çok temas ettiğiniz alandır.İyi bir ekran çözünürlüğüne sahip dayanıklı ekranı olan telefonu tercih etmelisiniz. 
Ek depolama alanı olup olmadığını kontrol ediniz 
Ek depolama alanları işinizi kolaylaştıracaktır. CD kartı olan telefonları tercih ediniz. 
Pil kalitesine dikkat ediniz. 
Günümüz telefonlarında pil süresi ömrü azdır. Pil süresi fazla olan telefonları tercih ediniz. Özellikle pilin orjinal olup olmadığı telefon işleyişini etkilemektedir. Orjinal pil ve yedeği olan telefonu tercih ediniz. 
Yüksek çözünürlüğe sahip kameralı telefonları tercih ediniz. 
Ürün kalitesine ve kullanıcı deneyimlerine dikkat ediniz.


About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt