}); Tırnak Beyazlatma Yöntemleri | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » » Tırnak Beyazlatma Yöntemleri

Tırnak Beyazlatma Yöntemi

Tırnak Beyazlatma Yöntemleri 

Çoğunlukla tırnak beyazlatmak için oje kullanılır. Fakat oje zamanla tırnak yüzeyinde renk değişimine neden olur. Bugün değişim ise sararma olarak kendini gösterir. Bu ise birçok kadın için istenmeyen bir durumdur. Tırnak beyazlatma birçok doğal yöntemi vardır. 


  • Tırnakları beyazlatmak için diş macunu kullanabilirsiniz


Diş macunu florür maddesinden oluşur. Florür ise doğal beyazlatıcılar arasındadır. Diş macununu tırnaklarınızın üzerine sürün. 2 dakika süreyle bekleyin. Sonra bol su ile yıkayın. Bu işlemi düzenli olarak 3 hafta yaptıktan sonra tırnaklarınızın beyazladığını göreceksiniz. 


  • Limon suyu karbonat kürü ile tırnaklarınızı beyazlatabilirsiniz 


Limon ve karbonat karıştırarak macun kıvamına getirin diş fırçası yardımıyla macunu tırnaklarınıza sürün. 3 dakika bekledikten sonra tırnaklarını bol su ile yıkayın. Bu işte bir iki hafta tekrarlayın. 


  • Oksijenli su ve karbonat karıştırabilirsiniz 


Karbonat ile oksijenli suyu karıştırıp macun haline getirin. Bu macunu Tırnaklarımızın yüzeyine sürün. Işlem sonunda 3 dakika bekleyip sırlarınızı bol su ile yıkayın. Bu işlemi bir iki hafta tekrarlayın. 

  • Tırnak beyazlatan kalemler kullanabilirsiniz 

Kozmetik firmaları kadınların Şikayetini dikkate alarak tırnak beyazlatan kalemler üretmektedir. Bu kalemleri eczanelerden alabilirsiniz. Beyaz renkli kalemleri tırnaklarını sürerek tırnaklarda beyaz atabilirsiniz.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt