}); Pet Şişeden İlginç Geri Dönüşüm Fikirleri | İncilay yemek tarifleri blogu


Pet Şişe Geri Dönüşüm Fikirleri

Pet Şişeden İlginç Geri Dönüşüm Fikirleri

Pet şişeden ilginç geri dönüşümler yapabilirsiniz.Şişeleri değerlendirerek güzel çalışmalar yapabilirsiniz.

İşte pet şişe geri dönüşümleri.Ufkunuzu açması dileği ile....

1-Pet şişenin taban kısmını kullanarak kullanışlı bir kolyelik yapmış.




2.Pet şişeyi tabana yakın keserek üzerine basit şekiller yapıştırıp süslü kapı asacağı yapmış.Çocukların bitki yetiştirmesini teşvik edecek ve çocukla yapılabilecek etkinlik olarak değerlendirebiliriz.



3.Pet şişeleri dizip kendine sandal yapmış.Kendisini tebrik ediyoruz. Karadeniz'in hırçın dalgalarına dayanır mı? O konuda endişeliyiz.
 4.Pet şişeyi belirli kısımlarından delerek kuş yemliği yapmış.Ülkemizdeki papağan piskopatlarına insanlık dersi verecek nitelikte...Çalışmayı hazırlayandan Allah razı olsun diyoruz..


5.İki pet şişenin taban kısmını birleştirip güzel bir cüzdan kumbara yapmış.Kredi kartına yuklenme tasarruf yap devir birikim devri..Nasihatleri ile çalışmayı hazırlayana teşekkür ediyoruz.

6.Büyük pet şişe ve plastik kaşıklar ile avize yapmış.Sanat icrası bu olsa gerek...

7.Şişe kapaklarından duvar süsü yapmışlar.Ülkemizdeki duvarlara anlamsız aşk ve küfür yazıları yazan  şuursuzlara ders verecek nitelikte...Çalışmayı yapan arkadaşlara teşekkür ediyoruz..


*

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt