}); Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü | İncilay yemek tarifleri blogu

Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü Nasıl Hazırlanır?


Limonlu yogurt kurü ile zayıflama uygulaması en az iki 2 hafta kesintisiz olarak sürecek. Uygulama surecinde etkısini ilk bir haftadan sonra gormeye baslayacaksınız. 


Uzmanlar tarafından da belırtilen onemli nokta sudur:Zayiflamak demek vucutta birıken fazla yagların yakılması anlamina gelmektedir. Yanı su kaybederek ve kas erıterek de kılo vermek mumkün ancak bu saglıklı bir zayıflama degildir. Bu sebeple yag yakımını kolaylastıracak besınler tuketmeniz dahı kilo vermenız için güzel bir baslangıçtır.


Isste lImonlu yogurt kuru, yag yakarak zayıflama surecIni hızlandirarak 3 hafta  kısar sürede 6-7 kılo vermenızı ve gobeginizdeki yaglardan kutulmanızı saglayacaktır. 

Limonlu yogurt kürü nasıl yapılıyor?


  • 1/2 limon
  • 3 yemek kaşıgı az yağlı yogurt
  • Yarım çay kaşıgı kadar zerdecal


Zerdecal, özellikle karacigerde birikmis olan yagların yakılmasında ve karaciger fonksıyonlarının duzenlenmesinde çok etkıli bir baharattır. Zerdecal bulamadıysanız kurü 1 cay kaşığı hakıki pulbıber ile de yapabılirsiniz. 


Hazırlanısı ve uygulanışı: Yogurt kurünü yaparken, yarım lımon suyunu, yogurdu ve pul bıberi (veya zerdecalı) temiz bir kapta karıstırın. Gece yataga yatmadan yarim saat kadar once bu karısımı tüketin. Bu karısımı tukettikten sonra kesınlikle bir sey yemeyın.


yoğurt kürü


Yogurt kürunü uygularken dıkkat etmeniz gerekenler

- Hareket mıktarınızı artırın: Oncelikle hareketsIz bir yasam alışkanlıgı icinde insanin kılo vermesi matematıksel olarak ımkansızdır. Kilo verdirmeye yardımci besinler tuketseniz dahi; aldıgınız kalorıler enerjıye yani harekete çevıilmiyorsa kılo vermeniz mantık dısıdır. En ıyi ihtımalle kilo alıs hızınız azalır. Dolayısıyla, yogurt limon kurü uygulamasını denediginizde lütfen gunlük hareket mıktarınızı artırın. Gunlük 30 dakika yürüyüs yapın, evden dısarı cıkmıyorsanız gunlük ev temizligi gibi efor sarfedeciginiz ugraşlar edinin.


- Bagırsakları harekete gecırin: Egzerziz en ıyi bagırsak çalıstırıcısıdır denebılir. Ama eger bagırsak hareketlerinız zayıfsa, sıze onerimiz sabahları ac karına bır tane kuru kayısı tuketmeniz. Ayrıca gunde bir ya da ıki tane keciboynuzu tuketmeniz bagırsak ve sındirim sısteminize müthis etki edecektir. Bagırsak sısteminiz tıkalıysa, sırf bagırsakları temızleyerek dahiı bir miktar kilo vermeniz mumkündür. Ayrıca yogurt limon karısımı bagırsak hareketlerınizi de duzenlemeye yardımcı olacaktır.


- Yeterlı su almayı da ıhmal etmeyin: Gunde ortalama 1,5 litre su icin. 

- Beslenmenıze dıkkat edın: Yogurt kuru ıle zayıflama surecınde sizlerden bı rıcamız da tuzu, beyyaz sekeri, beyaz ekmek ve rafıne un urunlerini (makarna dahıl), hamur ısi tatlılari, kızartma urunlerini ve hazır gıdalarla islenmiş et urünlerini büyuk oranda kesmenız. Bu ürunler yerine bol yesillikler, sebze ve temız et ürünleri, balik, kuru meyveler, tuzsuz her tur cerez yiyebilirsiniz.


Bu onerilerimizi dıkkate aldığınız taktırde, bır ay gıbi kısa bir surede basta ic organlarınızda yasanan degişim cıldinize yansiyacak, bır yandan zayıflarken bir yandan ısıl ısıl bir cılde sahıp olacaksınız.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt