}); Kiraz Sirkesi | İncilay yemek tarifleri blogu

Kiraz Sirkesi tarifi

Şifa Deposu Kiraz Sirkesi Tarifi

Alternatif tedavilerin öncü isimleri arasında yer alan Sayın Dr. Ferudun Kunak antioksidan kaynağı kiraz sirkesinin faydalarını şöyle sıralıyor;

  • Kanı sulandırır.
  • Tansiyona iyi gelir.
  • Çok terlemeyi önler.
  • Sinir stres gibi asabiyet rahatsızlıklarına iyi gelir.
  • Ani çarpıntıları engeller.
  • Antioksidan özelliği ile vücuttaki toksin maddeleri temizler.
Kiraz Sirkesi Nasıl Yapılır?

Dört litre su içerisine bir kilogram sapları alınmış ve yıkanmış kirazlar eklenir.Üzerine bir çay bardak sirke ve bir çorba kaşığı kaya tuzu eklenir.Karışım metal olmayan tahta kaşık ile karıştırılır.
*Video için Zahide Yetiş Hanımefendiye teşekkürler.Youtube/Zahide Yetiş kanalına abone olarak destek olabilirsiniz.

Tansiyonu düzenleyen kiraz sirkesinin her yaştan bireyin tüketebileceğini söyleyen Sayın Dr. Ferudun Kunak kiraz saplarının da şifa kaynağı olduğunu söylüyor.
Kiraz saplarının ödem atıcı,idrar söktürücü ve zayıflatıcı özelliği ile mutlaka suyunun içilmesi gerektiğini söylüyor.

Not:Kan sulandırıcı ilaç kullanan veya hamile olan bireylerin kiraz sirkesi ve kiraz sapı suyu içmesi önerilmemektedir.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt