}); Kör Vajina Nedir? | İncilay yemek tarifleri blogu

Kör Vajina Nedir?

Kör Vajina Nedir?

Vajina sorunları arasında vajina depresyonu ve kör vajina sorunu yer alır.Peki kör vajina sorunu nedir?

Kadınların daha çok utanarak söyleyemedikleri problemler arasında kör vajina senderomu yer alıyor.Peki kör vajina  problemi  nedenleri nelerdir?

Yapılan araştırmalara göre her 50 kadından biri Rokitanski Mayer Küstner Hauser Sendromu yani kör veya kapalı vajina olarak bilinen bir vajina sorunu ile dünyaya geliyor.
vajinada körlük


Kör vajina vajinal kanalın kısa olması veya vajina önüne bloke oluşturan doku duvarının olmasına denir.


Doğuştan bu şekilde dünyaya gelen kadınlarda üreme sistemleri düzgün şekilde çalışmamaktadır.


Kör Vajina Sorunu Kasık Derisinden Yapay Vajina Yapılarak Çözüldü


British Medical Journal üniversitesinde yapılan ameliyatta bu problemi yaşayan Hindistanlı kadın kasık derisinden yapılan yapay vajina ile sorunu çözüldü.

Adı henüz açıklanmayan 23 yaşındaki kadın, eşiyle birliktiğindeki cinsel tatminsizlik, orgazm olamama gibi sorunlar nedeniyle üniversite hastanesine  başvurdu. Sorun üzerine vajinasının 2 cm uzunluğunda olduğunu ve kör vajina teşhisi konulduğunu öğrendi. Bu teşhisten sonra genç kadına kasık derisinden yapay bir vajina yapılarak vajinal kanalı uzatıldı.

Dört ay sonra cinsel hayatının normale döneceği söylenen kadın, operasyondan yedi ay sonra hamile olduğunu öğrendi.Ve sezaryen doğumla bir bebek dünyaya getirdi.

Bununla birlikte uzmanlar kör vajinanın kader olmadığını kadınların utanmadan işin uzmanına görünmelerini tavsiye ediyorlar.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt