}); Rüyada Kuaföre Gitmek Ne Demek | İncilay yemek tarifleri blogu

Rüyada Kuaför

Rüyada Kuaföre Gitmek Ne Demek?

Rüyada Kuaföre Gitmek, rüya sahibinin eğitim veya iş hayatı ile ilgili bir mekana gideceğine bu sebep ile yeni yerler görüp keşif edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuaföre gittiğini görmek ulaşılan mekanda çok konuşan ve saçma sapan yorumlar yapan bir kişi ile münakaşa edileceğine yorumlanmaktadır.


İslam kaynaklı yorumlara göre rüyada gidilen kuaför,gündelik yaşamda ara bozucu,geveze ve gıybet eden kişilere rastlanacağına dalalet etmektedir. 

Rüyada kuaföre gidip saç yaptırmak,farklı şekillerde tabir edilmektedir.Rüya sahibi genç kız ise hayırlı kısmete evli bir bayan ise sıkıntılı günlerden kurtulacağına işaret etmektedir.Rüya sahibi erkek ise biyokimyasında değişmeler(kadınsı davranmak) olacağına dalalet eder.
rüya kuaför gitmek

Rüyada Gelinlik İle Kuaföre Gitmek;

Rüya sahibi bekar ise evleneceği hayırlı kısmete evli ise maddi açıdan zor ve sıkıntılı günler geçireceğine dalalet etmektedir.

Farklı yorumculara göre rüyada gelinlikli kuaförde olmak helal yönden maddi kazancın artacağına işaret eder.Aynı yorumculara göre beyaz renk dışındaki gelinlikler zorluk sıkıntı anlamında değerlendirilmektedir.

Rüyada Kuaförde Saç Kestirmek;farklı şekillerde tabir edilmektedir.Güzel ve biçimli şekilde kesilen saç hayır ve berekete,kötü kesilmiş saç ise kavga ve kargaşaya işaret etmektedir.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt