}); Ne Zaman Ne İçilmeli? | İncilay yemek tarifleri blogu

Ne Zaman Ne İçilmeli?


İçeceklerin içileceği zamanlar önemlidir.Özellikle yatmadan önce veya aç karnına içilen içecekler mideye ciddi zarar vermektedir.İşte içecekleri içme zamanı;

Limonlu Su:Sabaha aç karnına içilmesi önerilir.Özellikle toksin maddelerin temizlenmesi için faydalıdır.Zayıflamaya yardımcı olur.



Türk Kahvesi:Kahvaltıdan sonra içilmesi önerilir.Beyni zinde tutar dikkati arttırır.İşinize odaklanmayı sağlar.

Yeşil Çay:Öğleden sonra veya gece yatmadan önce içilmesi tavsiye edilir.Metabolizmanın yavaş çalıştığı bu zaman dilimlerinde metabolizmayı hareketlendirir.Hazımsızlığa iyi gelir.Aynı zamanda vücutta biriken zararlı yağların atılmasında etkilidir.Zayıflatan içecek olarak da bilinir.

Kefir:Yüzyıllardır doğal probiyotik olarak içilen kefirin akşam yemeğinden sonra tüketilmesi önerilmektedir.Akşam yemeklerinin ağır olması ve vücudun bu zaman dilimlerinde hareketsiz kalması sebebiyle akşam yemeğinde içilmesi uygundur.Kefir bağırsak sağlığını korur.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt