}); Topuz Saç Modelleri | İncilay yemek tarifleri blogu


Topuz Saç Modelleri

Güzel gorunmeyen saclar,kadinlarin yaslari ve yasantisi ile ovgu dolu olmayan yorumlara yol actigini hepimiz biliriz...

Yapilan arastirmalara gore guzel gorunen saclar,kadinlari daha cekici kilmaktadir.Duzenli gorunen saclar karsidaki kisiye "dış görünümüne  özen  gösteren  ve derli toplu algısı oluşturmaktadır.


Yüzün, sağlıklı gözüken güzel saçlarla birleştiğinde bambaşka bir uyum ve denge kazandığı, göze daha hoş gözüktüğü ve daha çekici olarak algılandığı görülmektedir.Peki bu araştırmadan, sahip olduğumuz en değerli mücevher olan saçlarımızla ilgili çıkarmamız gereken asıl sonuç nedir? Göz takip sistemiyle yapılan araştırma gösteriyor ki saç, kadınların karşılarındaki kişilerce dış görünüş olarak nasıl algılandığında oldukça büyük öneme sahip bir faktör. Yine bu araştırma ile görüyoruz ki sağlıklı ve güzel saçlara sahip bir kadın diğerleri tarafından yalnızca fiziksel açılardan daha genç ve daha güzel görülmekle kalmıyor, ilaveten güçlü ve düzgün bir kişiliğe sahip olduğu düşünülüyor.

Yüzü güzel gosteren tum saç topuz modellerini sizler icin bir araya getirdim.Iyi seyirler...


About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt