}); Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi

Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi

Pilavı tarifi paylaşmak istedim di denerseniz
benimle paylaşın lütfen Afiyetler olsun
şimdiden
(2-3 Kişilik) = Malzemeler:
1 Orta boy ince rendelenmiş havuç
Yarım su bardağı kalın bulgur
1 Su bardağı ılık su
Tuz, zerdeçal, sariksak tozu
Yapılışı:
Pilavı yapacağımız tencerenin içerisine tereyağı
veya siviyağı alınır ve rendelenmiş havuçlar
kavrulur.
Kavrulan havuçların üzerine bulgur ilave edilerek
kavurmaya devam edilir.
Tuz ve isteğe bağlı baharatlar da ilave edilerek
üzerine su ilave edilir,kapağı kapatılır ve önce orta
ateşte ardından kısık ateste suyunu çekene kadar
pişirilir.
Afiyetler olsun

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt