}); Ev Hanımlarına Para Kazandıracak Ek Gelir İşleri | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » » » » Ev Hanımlarına Para Kazandıracak Ek Gelir İşleri

Ev Hanımlarına Para Kazandıracak  Ek Gelir İşleri

Ev Hanımlarına Para Kazandıracak  Ek Gelir İşleri

"Ülke ekonomisin sürekli kötü oluşu,pahalılık ve büyük şehirlerde yaşamın zorlukları alt gelir grubunda olan ailelerde ev hanımlarını gelir arayışına sokmaktadır."
Ek işler yaparak ev ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz.Peki ev hanımı olarak  hangi ek işleri yapmalıyım?Ek gelir getiren işler nelerdir?Evden çalışarak nasıl gelir elde ederim?


Değerli okuyucu kardeşim; Bu yazının tamamını okumadan önce şuna çok dikkat etmelisin:
"Sizlerden ek iş vaadi ile kapora,teminat  ve ek ücret adı altında para talep edenler olabilir.Bu kişilere kesinlikle kanmayın.Bu tür işler ile insanları dolandıran dolandırıcıları Emniyet birimlerine İHBAR edin."

İşte evde ve ev dışında çalışarak sizi maddi ve manevi olarak yıpratmayacak Ek gelir sunan işler;


  • Blog yazarak evden para kazanabilirsiniz.
Herhangi konuda blog açarak internet üzerinden para kazanabilirsiniz.Blogların google adsense reklamları para kazandırıyor.Siz bir konuda yazı yazıyorsunuz google ise yazınız ve okuyucunuz ile ilişkili reklamları blogunuzda gösteriyor.Reklamlar gösterildikçe ve tıklandıkça para kazanıyorsunuz.Bir blog taban olarak ortalama 10-40 TL arası kazandırıyor.Google ise birbirinden farklı 100 adet blog açmanıza olanak sağlıyor.Yazabilme kabiliyetinize ve yazma oranınıza göre blog açıp ayda 500 ile 1500 TL arasında kazanç sağlayabilirsiniz.Blogunuza adsense harici sponsorluklar ve reklamlarda ekleyip kazanç elde edebilirsiniz.
Blog yazarak evden para kazanabilirsiniz.

  • Blog üzerinden satış yaparak para kazanabilirsiniz.
Evde ürettiğiniz reçel,çeyizlik ve hediyelik eşyalar vs. ile ilgili satış web sitesi hazırlatıp ürettiklerinizi satabilirsiniz.Bunun için web sitesi  yanında  tüm sosyal medya hesaplarından hesap açarak web sitenizi bu sosyal medya üzerinden tanıtarak ürünlerinizi satabilirsiniz.Özellikle doğal ürünler çok rağbet görüyor.İşinizi dürüstlükle yapıp insanları da kandırmadan ek gelirin yanında daha yüksek meblağlara da ulaşabilirsiniz.
Blog üzerinden satış yaparak para kazanabilirsiniz.

  • İnstagram üzerinden satış yapabilirsiniz.
Satacağınız ürünlerle ilgili bir instagram hesabı açıp telefon adres ve e posta adresini instagram hesabı üzerine yazarak posta veya kargo aracılığı ile satış yapabilirsiniz.Evde ürettiğiniz doğal ürünleri(reçel,peynir,nikah şekeri,bal,örgü) satabilirsiniz.Tanınmış bir markanın ürünlerini (avon,oriflame,anne-kız takımları gibi) belirli yüzde ile satabilirsiniz.Ayakkabı satışı instagram için harika bir seçenek.İşinizi dürüst yaparak sanal bir mağaza oluşturabilirsiniz.
İnstagram üzerinden satış yapabilirsiniz.

  • Çocuk bakıcılığı yaparak para kazanabilirsiniz.
Canlı ile hele de bu insan ise uğraşmak ciddiden zordur.Ama güzel bir gelir için büyük şehirlerde çocuk bakıcılığı yapabilirsiniz.Çocuk bakmanın en önemli unsuru ise çocukları koşulsuz sevmek,çocuklara değer vermek güler yüzlü olmaktır.Çocuk bakıcılığında  birazda konu ile ilgili eğitici çocuk kitapları okuyarak kendinizi geliştirebilirsiniz.Büyük şehirlerde çocuk bakımı ile ilgili kısa sertifika programları verilmeye başlandı.Bu kurslara başvurup belge alarak kendinizi daha profosyonel duruma getirebilirsiniz.Bu belgelerin özel ana okullarında ve kreşlerde de işe yaradığını unutmayınız.
Çocuk bakıcılığı yaparak para kazanabilirsiniz.

  • Makale yazarak para kazanabilirsiniz.
İnternet üzerindeki web sitelerin yazı ihtiyaçlarını karşılamak için makale yazma sitelerinde  özgün yazılar yazarak para kazanabilirsiniz.Beş yüz kelimelik makale için 5 TL gibi ücret ödeniyor.Günde 10-15 makale yazıp ek gelir sağlayabilirsiniz.Makale sitelerinde yazdırıp ücret ödememe gibi durumlar çok sık oluyor.Güvenilen bir makale sitesine yazı yazmayı ihmal etmeyiniz.Mümkünse önce paranızı peşin alın,sonra yazınızı gönderin.
Makale yazarak para kazanabilirsiniz.

  • Evde yufka açarak-satarak para kazanabilirsiniz.
Güzel hamur yoğurup güzel yufka açıyorsanız bu iş tam size göre.Günlük belli sayıda ev yufkası üretip 5 li 10 hijyenik paketleyerek büyük marketlere bırakabilirsiniz.Elinizin lezzeti güzel  ise ince yufka açabildiyseniz lezzeti yufka market içinde kapış kapış gidecektir.Market sahipleri ise genellikle en çok tercih edilen yufkacının yufkalarını marketinde görmek isteyecektir.

*Bu iş benim yıllarca yaptığım evimi geçindirdiğim  ek işti.Çocuklarımı da  bu iş ile okuttum."
Evde yufka açarak-yaparak para kazanabilirsiniz.

  • Evde nikah şekeri yaparak para kazanabilirsiniz.
Nikah şekeri satan bir market ile analaşarak ek gelir elde edebilirsiniz.Nikah şekerinin parçalarını evde birleştirerek birleştirme başına ücret alarak para kazanabilirsiniz.Bunun için iyi derecede el becerisine sahip olmanız şart..
Evde nikah şekeri yaparak para kazanabilirsiniz.


  • Evde yaprak sarma sararak para kazanabilirsiniz.
Güzel yaprak sarıp lezzetli sarma yapabiliyorsanız bu iş tam size göre.Günlük belli sayıda sarma üretip 10 lu 20 hijyenik paketleyerek büyük alış veriş merkezi yemek salonlarına bırakabilirsiniz.Elinizin lezzeti güzel  ise ince yaprak sarabildiyseniz nefis sarmalar restaurantta kapış kapış gidecektir.Resaturant sahipleri ise genellikle en çok yenilip tüketilen  sarmaları marketinde restaurantında görmek isteyecektir.Yaprak sarma makineleri işi kolaylaştırdı fakat önemli olan lezzet....


Evde yaprak sarma sararak para kazanabilirsiniz.

  • Küçük kitaplar satarak para kazanabilirsiniz.
Masal kitapları,küçük dini kitaplar, ve dergiler satarak ek gelir elde edebilirsiniz.Bunun için okul,kreş ve cami önlerini belirli saatlerde ziyaret ederek ek gelir sağlayabilirsiniz.Dini kitaplar konusunda hemen eleştirenler olabilir.Bırakın eleştirsinler.Tok açın halinden anlamaz.Unutmayın helal yönden alın teri ile satarak kazanıyorsunuz.Kitap içindeki bilgileri insanlara ulaştırarak sevap işliyorsunuz.En azından boşboğaz konuşup dedikodu yapan sizi eleştiren insanlar gibi günah işlemiyorsunuz....


Küçük kitaplar satarak para kazanabilirsiniz.
  • Ürün tanıtımı yaparak para kazanabilirsiniz.
Kendi mahalle çevrenizde ve diğer mahallerde ürün tanıtarak para kazanabilirsiniz.Özellikle deterjan firmaları bu işe çok teşvik ediyor.Deterjan ürünlerini tanıtıp biraz da numune deterjan satarak gelir elde edebilirsiniz.


Ürün tanıtımı yaparak para kazanabilirsiniz.

  • Zeka oyuncakları satarak para kazanabilirsiniz.
Zeka oyunlarından dama,satranç ve yapboz gibi çocukların sevdiği oyuncakları okullarda ve kreşlerde satarak gelir elde edebilirsiniz.Bunun için çocukların sağlığını riske atmayacak oyuncakları İlin müdürlüğünden izin belgesi alarak satabilirsiniz.Her türlü satışta yasal izinleri baştan alın.Sonradan başınız ağrımasın.Not:İnstagram üzerinden de satışı olur.
Zeka oyuncakları satarak para kazanabilirsiniz.

  • Youtube kanalı açarak para kazanabilirsiniz.
Youtube içerik videolar hazırlayıp ek gelir elde edebilirsiniz.Yemek tarifi,komedi,örgü,hobi,masal anlatmak... yeteneğinize göre bir kanal açıp youtube reklamlarından para kazanabilirsiniz.Youtube videolarınızı youtubeden paylaşmadan içerik ihtiyacı olan web sitelerine satabilirsiniz.Üstelik bunun için ekipmana da ihtiyacınız yok.Güzel video çeken bir telefonunuz olması yeterli...
Youtube kanalı açarak para kazanabilirsiniz.
  • Evde sabun yaparak para kazanabilirsiniz.
Evde renkli ve kokulu sabunlar hazırlayıp para kazanabilirsiniz.Yapım maliyeti düşük sabunları güzel kar ile satıp gelir elde edebilirsiniz.Yaptığınız sabunları instagram ve facebook hesapları  üzerinden  veya elden satarak para kazanabilirsiniz.

"Ülkemizin zor ekonomik şartlarında tüm işsiz kardeşlerimin ve ev hanımlarının iş bulması ve insanın paradan  daha değerli olduğu bir ülkede yaşamının umudu ile Allah hepinizin işini gücünü yaver getirsin."



About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt