}); Kolanın Bilinmeyen Faydaları | İncilay yemek tarifleri blogu

Kolanın Bilinmeyen Faydaları

İçilmesinde sürekli zararlarından bahsedilen kolanın ilginç faydaları var.Kolanın zararlarını  hepimiz biliyoruz.Peki kolanın yararları nelerdir?
İçmek dışında bahçeden,ev temizliğine ve mutfak eşya temizliklerine kadar muhteşem işlere imza atan kolanın faydaları;


  • Kış ayında  buz tutan araba camlarındaki buzları eritmek için çaba sarf ediyorsunuzdur.Artık uğraşmanıza gerek kalmayacak,araba camına kolayı dökerek bir süre bekliyoruz.Sonuç mükemmel..
buzları eritmek için
  • Bir çok küçük araç gereçler zamanla pas tutar.Metallerdeki pasları sökmek için  geniş kap içine araç gereçleri alın ve üzerine kola dökün.
Metallerdeki pasları sökmek için


  • Banyo ve lavabolar zamanla kirlenir.Kir ve kireç lekeleri çıkarmak için bir çok deterjan ve yöntemleri deneriz.Kola döküp biraz bekledikten sonra çıkan kirleri temizliyoruz.Hem basit hemde maliyet düşük...
lekelerini çıkarmak için

  • İnatçı yağ lekeleri canınızdan bezdiriyor mu?Bir çok maliyeti yüksek deterjan deneyip sonuç alamıyorsanız kolayı deneyin!!
İnatçı yağ lekeleri

  • Gümüş ve metal eşyalar zamanla soluk hal alır.Koladan sprey hazırlayarak ilk günkü parlaklığına kavuşturabilirsiniz.


  • Piknik yapmak güzeldir.Bir de  rahatsız eden arılar olmasa...Geniş kap  içine kola dökerek çevrenize koyun arıların kaçtığını gözleriniz ile görün..Otlu alanlarda zararlı böceklerden kurtulmak için kolayı üzerilerine dökebilirsiniz.Akü yüzeylerini kola ile temizleyebilirsiniz.Saç renginizi kola ile açabilirsiniz.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt