}); Bitkisel Zayıflama Kürü Nasıl Hazırlanır? | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » » » » Bitkisel Zayıflama Kürü Nasıl Hazırlanır?

zayıflama kür

Bitkisel Zayıflama Kürü Nasıl Hazırlanır?

Bitkisel zayıflama kürü yağ yakıcı kürler arasında yer alıyor.Bir ayda normal koşullar ile 1-1,5 kilo verdirmeyi hedefliyor.

Sağlıklı ve başarılı bir zayıflama vaad eden bitkisel zayıflama küründe bitkilerden ıhlamur,kuşburnu ve altın otu  kullanılıyor.

Bitki uzmanı Sayın İbrahim Saraçoğlu Bitkisel zayıflama kürü uygulayacakların ekestra bir beslenme programı uygulamasına gerek duymadan  rahatça zayıflayacaklarını söylüyor.

Bitkiler yolu ile zayıflatan kür nasıl hazırlanıyor?
Yarım litre kaynamış  klorsuz su içerisine bir tutam ıhlamur ve bir tutam kuş burnu ekleniyor.Kurumuş kuşburnular parçalanarak su içine karıştırılıyor. 

Karışım 5 dakika süre ile demlenmeye alınıyor.Demlenme sonrası altın otu ekleniyor.Altın otu ekledikten sonra tekrar 4 dakika süre ile demlenmesi için bekletiliyor.

Yemeklerden yarım saat önce aç karnına tüketilmesi öneriliyor.

Kuşburnu:Çay olarak tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırarak bağırsak hareketliliği sağlamaktadır.Kolesterolü düşürür.Kanser oluşumunu engeller.
Ihlamur:İştah kesici özelliği ile yemeklerden önce tüketilmesi önerilen ıhlamur soğuk algınlığı ve grip hastalıkların iyi gelmektedir.

Altın otu:Yağ yakıcı özelliği ile toksin maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır.

Tilya Kürü olarak da adlandıralan zayıflatan kürün içilmesinde süre belirtilmemiştir.Uygulayıcı deneyimlerine göre herhangi bir yan etkisi yoktur.

*Video için Fayda TV'ye teşekkür ederim.Youtube Fayda Tv Kanalına abone olarak destek olabilirsiniz.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt