}); Kiraz Sapı Çayı Tarifi | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » Kiraz Sapı Çayı Tarifi

Yağ Yakıcı Kiraz Sapı Çayı Tarifi



Yazın vazgeçilmezi kiraz mevsimi de geldiğine göre saplarını da atmiyoruz
kurutuyoruz sonra onlardan mis gibi yağ yakıcı bir
çay yapıyoruz.
Hem ödem atmaya hem yağ yakmaya müthiş bir
tarif bırakıyorum size. Günde 2-3 fincan
tüketebilirsiniz.
YAĞ YAKICI KİRAZ SAPI ÇAYI TARİFİ
1 avuç kadar kiraz sapı
2-3 tane çubuk tarçın
1 tane limon dilimleri
1 lt su
Yapılışı ;
Önce suyu kaynatıp sonra bütün malzemeleri
demliğinize ekleyin. 10-15 dk demlensin sonra
afiyetle günde 2-3 fincan içebilirsiniz
Biz büyük demledik hazır karantinadayken aile
boyu içelim diye

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt