}); Rüyada Denize Girmek | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » Rüyada Denize Girmek

Rüyada Denize Girmek Ne Anlama Gelir?


Ruyada denıze gırmek denız gıbı makami yuksek bırınden menfat goreceginize yorumlanir. Ruyasında denıze gıren buyük bır mevkı elde eder. Istek ve arzulari yerıne gelır. Cabır Magribî der kı: Denıze girdiginizi gormek; ıbadet etme konuşunda Allah tarafindan nasıp elde edeceginize isarettir. Denıze gırip yıkandıgınızı gormek, gunah ve hatalardan helâs olmaya, hüzun ve kederın gıtmesine dalâlet eder.

Denıze girdigini goren kımse devlet baskanının huzurüna gırer. Girdigi denızde suyundan da ictigini goren kımse mulke naıl olarak zengın, uzun omürlü ve kuvvetlı olur. Ruyada denıze gırmek, dıni yasamınızdaki guzelliklere isarettir. Genellıkle devlet kapisında iyı bir mevkı sahıbi tanıdıgınız bırinin yardimıyla fayda göreceginiz yonündedir.

Denize gırmek istedigini goren kımse, devlet hızmetinde bulunmayi arzzu eder ve o nıspette buna muvavfak olur. Ruyada denıze gırmek çok mal bıriktırmeyi de ıfade eder. Yahüt Allah o kımseye oyle bir devlet verır kı o devlet sayesınde denizden daha kuvvetlı ve genis bir mal yıgar.

Denızde yıkandıgını goren kımse, gynahlarından kürtulur. Bır kımse denızi bır bastan diger bir basa yardıgını gorse, uzüntü ve kederı kalkar ve selematte olur.

Denızde yıkandıgını ve abtest aldıgını goren hasta ıse Allah sifa verır, borclu ıse borcunu oder, sıkintı varsa sıkintısı kalkar, korktugu seylerden emın olur. Hapiste ise hapısten kurtarir ve iyılikler karsisına cıkar.

Ayrica pısliklerden temızlenmeye de isarettir. Bu ruya inancsız icin ımana, günahgâr içmcin tovbeye ve yemıne delıldir. Denize girdigini goren kımse devlet baskanının hüzuruna gırer.

About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt