Hünkâr beğendi Tarifi
Et icin malzimeler 500-600gram kus bası dana et
3-4 yemek kasik sivı ydoyağsivgluca yemek kaşığı tereyağı
3-4 adet sıvri biber
3 adet domatis
1 dolu tatlı kasık salca
1 tatlı kasık
tuz
Etlerımizi kuş bası dograyıp iyıce isinan tenceremizın içine sıvı yagı ekleyıp uzerine etımizi atip rengi donene kadar cevirelim sonra tencerenin agzını kapatip kendı suyunu salip cekene kadar pisirelim sonra etlerımizi kontrol edelım yumuşamamıssa az kaynar su ılave edip yumuayana kadar devam pisirelim sonra tereyagını ılave edelım ardından salcayı ekleyip bir kaç çevirdikten sonra biberleri ekleyip kavurmaya devam edelim ve kabukları soyulup doğranmış domatesi ekleyip domatesler pisene kadar devam pisirelim ve en son tuzunu ekleyıp altını kapatalim.Afiyet olsun
Sitemize destek olmak için site içindeki reklamlara bir kez tıklamanız yeterli.Destekleriniz için teşekkürler