}); Bağışıklık Güçlendiren Et Haşlama Tarifi | İncilay yemek tarifleri blogu
» » » Bağışıklık Güçlendiren Et Haşlama Tarifi

 


Bağışıklık Güçlendiren Et Haşlama Tarifi 

Soğuk kış aylarında bağışıklığımızı iyice düşer. Bağışıklığı güçlendirmenin yolu ise iyi beslenmemize ve yediklerimize bağlı.

İşte size nefis yemek tarifim et haşlama yemeği;


1  kilo kemikli kuzu eti mümkünse fakat dana da da olur.

1 litre sıcak su

Karabiber

Tuz

Kekik

1  adet kuru soğan

3-5 diş sarımsak

Et Haşlaması Nasıl Yapılır?

Düdüklü tencere içine sıvıyağı alın. Kemikli kuzu etlerini tencereye ekleyin. Beş dakika boyunca yada kavurun. Önceden hazırlayıp soyduğunuz soğanları üzerine ekleyin. Biraz karıştırın daha sonra sarımsaklarını ekleyin. Tuz, karabiber ve kekik ekleyin. Sonra sıcak suyu ekleyin. Kapağını kapatın kısık ayarlı ateşte bir buçuk saat pişirin.

Afiyet olsun.


About Editör

Merhabalar Ben Sibel! Moda,diyet,sağlık,yemek tarifleri,astroloji ve diğer konular hakkında bir çok soruya cevap bulacağınız bloguma hoşgeldiniz.Faydalı olmak en büyük dileğimdir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt